Corporate fluktuáció csökkentés, kezdő vállalkozók támogatása és kispapacoaching azok a fő támogatási formák, amikkel ügyfeleim rendelkezésére állok.

Tapasztalataim szerint multinacionális környezetben a toborzás, a reklámkampányok és a betanítás jelentős erőforrásokat kötnek le. Főleg napjainkban, amikor hiány mutatkozik a jól képzett munkaerőből. Költséghatékony módszer egyéni vagy csoportos coaching folyamattal folyamatosan karbantartani és edzeni a már meglévő munkatársakat. A vállalat és a munkavállaló is nyertesei egy ilyen fejlesztő folyamatnak. Win-win és hosszú távú megelégedettség mind a két oldalon.

Kezdő vállalkozónak lenni és kilépni a piacra termékünkkel, szolgáltatásunkkal embert próbáló küldetés. Magam is ebben a cipőben járok, első kézből tudom és tapasztalom a kihívásokat. Ugyanakkor felvillanyozó, és kreatív feladat. Az ember érzi az élet bizsergető izgalmát. Rengeteget  tanultam az elmúlt években a vállalkozás indításról, és ezt a tudásomat szeretném átadni a hozzám hasonló fiatal és innovatív embereknek. Honlap készítéssel és business coachinggal lendületet adunk az induláshoz!

Apának lenni érték és élmény. Ez a #kisPapaCoaching jelmondata. Coachként abban támogatom a leendő vagy már praktizáló apukákat, hogy megtalálják a hozzájuk legjobban illő apai működésüket. Vetközzük le a szerepelvásárokat és nézzük meg, hogy Te mit adhatsz a családodnak. Miben vagy Te a legjobb? A felkészült és kiegyensúlyozott szülő a jó szülő, ugyanis nem kell tökéletes apukának lenni, bőven megfelelő, ha az ember “elég jó szülő.”

Hiszem, hogy munkádban és magánéletedben a tehetséged, a tapasztalatod, a tudásod és a lehetőségeid vigyenek sikerre, bármilyen céljaid is legyenek. Coachként ebben tudok segíteni Neked.
A Te életed, a Te megoldásod!

Válassz coaching szolgáltatást!

 kispapa coach  Vadas János business coach  Vadas János life coach
 

kisPapa coaching

 

Business Coaching

 

Life coaching

Milyen módszer a coaching és mire lehet használni?

Többet olvashatsz erről a Mi a coaching? menüpont alatt. Itt találod meg a munkámat szabályozó és irányt mutató szakmai etikai kódexet is.