business, life, coach, boldog, befektetés, profit, megtérül, sikeres, versenyelőny, Business Coaching magánszemélyek számára

A Business Coaching egy befektetés. Nem létezik olyan banki, pénzügyi termék, ami ilyen gyors, sokszoros és garantált megtérülést hozna, mint a saját magunk fejlesztésére fordított tőke. Coachinggal lehetséges egy jobban fizető munka megszerzése. Vagy akár vállalkozóvá fejlődni. Öt coaching ülés ára akár egy-két hónap alatt megtérül az új munkahely magasabb jövedelméből. Egy sikeres vállalkozás beindítása, pedig többszörös megtérülést eredményez, akár már középtávon is. A tudomány bebizonyította: nem a legokosabbak, legszebbek, legügyesebbek lesznek sikeresek. Sikeresek és boldogok a változásra leginkább fogékony emberek lesznek.  A jobb életszínvonal elérhető. Önnek is, és már holnaptól.

Business Coaching cégek és vállalkozások számára

Mérhető, és a profitban is jól kimutatható eredményt nyújt a Business Coaching szolgáltatás. Nincs olyan pénzügyi vagy banki termék, ami ilyen gyorsan, sokszorosan és garantált módon megtérülést eredményezne, mint cégének humánerőforrására szánt összege.

Hogyan termel profitot a business coaching corporate környezetben?

Üzleti coaching folyamatban lehetséges a munkaerő hatékonyságának növelése. Egy tehetséges kolléga képes innovációt és szinergiát hozni a projektekbe. A proaktív kollégák vezetővé fejlődhetnek. A cégen belül már régebben dolgozók kiégésének lassítása vagy annak megakadályozása komoly költségcsökkentést eredményez toborzás, reklám és a betanítás területein.

Egyéni-, kis- és középvállalkozóknak miért éri meg business coach szolgáltatását igénybe venni?

Vállalkozónak lenni külön létforma. Egy személyben kell főnöknek és beosztottnak, fejlesztőnek és könyvelőnek, jogásznak és marketingesnek lenni. Ez kemény feladat! Az ember saját maga kell gondoskodjon a mindennapi motivációjáról. Akkor is, ha nem jönnek a megrendelések, és akkor is, ha már régóta ugyanazt a mókuskereket tapossa. Profit vagy táppénz? Toborzás vagy elbocsátás? Család vagy munka? Minden fronton meg kell felelni, és ehhez jól jön egy edző, aki segít a felkészülésben. Ez a coach. Közös munkánk alkalmaival tisztázni tudjuk, hogy Ön milyen területeken működik jól, és hol kell segítséget bevonnia. Erőforrás modellt állítunk föl, és tudni fogja, hogyan gazdálkodhat az idejével és erejével. Tudatossággal versenyelőnyt tud kovácsolni más vállalkozásokkal szemben. Terméke vagy szolgáltatása előbb jut el ügyfeleihez.

Mire alkalmas a business coaching?

 • tárgyalási technikák, stratégiák kialakítása, fejlesztése
 • hatékonyság növelése, time management és erőforrás gazdálkodás kialakítása, fejlesztése
 • burn out szindróma megelőzése
 • kollégák motiválása
 • konfliktuskezelés
 • csapatépítés
 • vezetővé fejlődés
 • visszajelzés kultúra
 • delegálás
 • asszertív kommunikáció
 • döntéshozatali mechaniumzsok erősítése
 • önbizalom növelés, önismeret fejlesztés
 • prezentációs készségek fejlesztése
 • Y generációs problémák kezelése

 

lépj_weblap01Referenciák:

Coaching munkám során az megtisztelő feladat ért, hogy az Allianz Hungária új kampányának lehetek a szakmai partnere. A Bátor lépés kampány üzenete, hogy merjünk változni, és új utakat bejárni. Cikkeimben sok embert érintő, valós problémákra hívom föl a figyelmet, hogy még időben lehessen segítségért fordulni. Kiégés, életközépi válság, az apaság nehézségei és még sok más.

A személyiség kérdőív abban segít, hogy nem tudatos viselkedéseinkre mutasson rá. Biztos érezted már, hogy újra és újra belefutsz ugyanazokba a szituációkba. Holott nem akartad. Például nem tudsz nemet mondani, vagy egy tárgyaláson nem tudod az akaratodat érvényesíteni. A személyiség kérdőív abban segít, hogy tudatosítsd magadban erősségeidet és gyengeségeidet. Így legközelebb már képes leszel jobban reagálni. Az a célom, hogy ügyfeleimnek kézzel fogható, napi szinten alkalmazható módszereket adjak a kezébe. Új komlépj_weblap02munikációs arzenált tudunk kialakítani. Új reflexeket tudunk kialakítani. Eredmény, hogy legközelebb képes leszel kiállni magadért, képes leszel a nagy váltásra, képes leszel új dolgokat felfedezni, képes leszel másokkal jobban együtt dolgozni. Használható eredmények, gyorsan és személyre szabottan.

 


 

life coaching, jövő, boldogság, vadas jánosLife Coaching

Régebben minden olyan gördülékenyen ment, most meg döcögnek a dolgaid? Úgy érzed, hogy az eddigi éveket legszívesebben kidobnád az ablakon, és elölről kellene kezdeni mindent? Vagy legalább is kellene csinálni valamit, de nincs hozzá erőd? Világosan látod az akadályokat és a nehézségeket, viszont nem tudod, hogyan oldd meg azokat? Esetleg csak új szelekre vágysz? Mindnyájunkkal volt, és még lesz is így. Nem az a kérdés, hogy ez megtörténik, -mert megtörténik-, hanem az, hogyan reagálsz rá!

A coaching abban segít, hogy más szemmel nézz a jövődre. Új szemmel nézz magadra. Magadra, a tehetségedre, tudásodra, tapasztalatodra és a lehetőségeidre. Beszélgetéseink hatására tudatosabb leszel, így döntéseidben megfontoltabb, munkádban profibb, magánemberként kiegyensúlyozottabb leszel.

Csak a bolondok járnak agykurkászhoz!

Napjainkban még mindig az az előítélet él, hogy aki időt és pénzt szán saját mentálhigiénéjére, az bolond. Az emberek félnek a megbélyegzéstől. Fogorvoshoz járni legitim. Edzőterembe járni legitim. Gyógyszerekre költeni legitim. Még lottózni is elfogadottabb dolog társadalmilag, mint pszichológushoz vagy coachhoz járni.

A híres pszichológus, Jung mondta: „Aki kifelé tekint, az álmodik, aki befelé figyel, az ébred.” A life coaching egy befelé figyelés és befektetés önmagadba. Saját jobb életed befektetése. Garantáltan és sokszorosan megtérül!

Miben segít Téged a life coaching?

 • boldogabb leszel
 • magabiztosságod nőni fog
 • jobb lesz az önbizalmad
 • nagyobb teljesítőképesség
 • minőségibb lesz a párkapcsolatod
 • barátaiddal is jobb lesz a kapcsolatod
 • profibb leszel
 • kiléphetsz a mókuskerékből
 • jobb életminőség