Partnereink

Hiszem, hogy kötelékben jobb repülni. Egymás szaktudását összeadva, egymást is erősítjük és többek leszünk. Ezt a többlet tudást és értéket szeretnénk tovább adni az ügyfeleinknek. Neked.
Bea többszörs sajtó fotó győztes készíti ügyfeleink számára, weboldalukhoz, molinóhoz, önéletrajzhoz és más célokra az üzleti vagy kispapa fényképeket. Amíg Bea Veled dolgozik, Áron a háttérben már programozza a weblapodat. Amint megkapja a retusált fényképeket, már tölti is föl az oldaladra, amit azonnal megoszthatsz ügyfeleiddel, vevőiddel és persze a barátokkal is. A kezdő üzlethez tartozik névjegykártya és más irodai kellék, amihez a Gabbiano Nyomda szolgáltatja a hátteret.

Ám ahhoz, hogy egy ilyen folyamat elinduljon, Te kellesz. Tudnod kell mit akarsz közvetíteni a célcsoportodnak. Mi az az érték, amit csak Te tudsz adni az ügyfeleidnek. A fotózás, a weblap és minden előtt, leülünk, és megnézzük, hogy mik az erősségeid. Hogyan tudsz elindulni? Felkészülünk, és cselekvési tervet készítünk az erőforrásaidhoz, tudásodhoz. Ez a coaching. Innen indul minden. Ha nem vagy tudatos, minden csak kidobott pénz. Ha viszont felkészült vagy, beindulnak a motorok. A csapatunk összeadott tudása és munkája Neked dolgozik!

 

Allison Anna

Pályafutásomat szülésznőként kezdtem, akkoriban még bábatojásnak hívtak. A János Kórházban eltöltött évek alatt számos szülést vezettem le, szinte elmondhatatlan érzéssel töltött el mindegy egyes újszülött világrajövetele. Ezt követően egy tízéves londoni kaland következett, ahol azért beletanultam más szakmák rejtelmeibe is. Kommunikáció és marketing volt a fő terület, amiben megtaláltam önmagam. Hazatérve folytattam korábban megkezdett vonalamat. Először egészségügyi szervezőként diplomáztam, majd szexuálterapeutaként.

2018 őszétől párkapcsoalti coachingot és tanácsadást nyújtunk Jánossal.

 

 

 

Fehér Áron vagyok, egy IT cégnél dolgozom folyamat specialistaként, és a szenvedélyem a weblap-programozás. Évek óta foglalkozom a WordPress technológiával, ami most a legvonzóbb honlap technológia. Minden mobil eszközön jól működik és a Google is előbbre sorolja más oldalakhoz képest. Célom, hogy mindig olyan honlapot adhassak ügyfeleimnek, ami megdobogtatja a szívüket és az interneten is versenyképes. Az elkészült honlapot mindig betanítással egybekötve adom át.

 

 

kovács judit, panarom, aromaterapeuta

 

Kovács Judit vagyok, édesapám mellett – aki szülész-nőgyógyász volt – gyerekkoromtól kezdve beleláthattam a várandóság, a szülés és a születés világába. Azóta érzek a lelkem mélyén erős késztetést arra, hogy segítsem a körülöttem élő asszonyokat megélni a születés misztériumát. A #kispapacoachingot aromaterapeutaként támogatom, hogy a kisbabák és gyerekek minél természetesebb gyógymódokon keresztül gyógyulhassanak, illetve, hogy megőrizzék egészségüket és jókedvüket.

Telefon:      +36-30-463-5576

 

 

 A Pár-Beszéd születés körüli tanácsadó, szülészeti és nőgyógyászati rendelő adja a #kispapacoaching szakmai támogatását. A mi kislányunk is az ő gondoskodó kezeik között született. Biztonság és felkészültség, ezt éreztük az egész terhesség alatt. Ajánlom azoknak a leendő szülőknek, akik az igény szerinti szoptatást és az érzelmi elfogadást tekintik a gyereknevelésben irányadónak. A #kispapacoaching Apa felkészítő előadásainak helyszínét is a Pár-Beszédnek köszönhetjük.

 

 


 

Gabbiano Print Kft. – Nyomda és Kiadó: 20 éves nyomdai tapasztalat, a legmodernebb technológiák és ügyfélbarát szolgáltatás, amivel a Gabbiano Nyomda támogat minket. Névjegykártya, meghívó, molinó, grafikai tervezés, papír retusálás, DM kampányok és irodaszerek. Mind rugalmasan és megbízhatóan.