#kispapacoaching

Apa felkészítés; apa és férfi szerepek; saját módszerek és kommunikáció fejlesztése; önbizalom erősítése; érzelmi intelligencia fejlesztés; egyéni elakadások megoldása; idő és erőforrás szervezés.

Részletes leírást itt találsz.

Párkapcsolati coaching

Párkapcsolati tanácsadás, konfliktus kezelés, gyermeknevelés, párkapcsolati kiégés és szétfejlődés, válási mediáció, szülő szervíz, #kispapacoaching.

Részletes leírást itt találsz.

Life coaching

Egyéni elakadások megoldása; önbizalom erősítése; személyes célok kitűzése és megvalósítása; döntési helyzetek megkönnyítése; konfliktuskezelés; kommunikáció fejlesztése.

EGYÜTT SZÜLÜNK – A közös szülésfelkészítő kismamáknak és kispapáknak

Az EGYÜTT SZÜLÜNK egy olyan szülő- és szülésfelkészítő, ami nem csak a szülés egy napjára ad tudást és felkészültséget, hanem a szülőség első 7 évére is muníciót biztosít.

A következő alkalomról és a jelentkezésről itt olvashatsz.

„ÚTRAVALÓ” – világi jegyesoktatás

Modern, fiatalos, profi kommunikációs és párkapcsolati tréning menyasszonynak és vőlegénynek. Hogy a házasságotok ne csak egy görbe este, hanem élmény legyen élethosszig.

PÁR ~ FORGÓ – kapcsolat-megerősítő szertartás

A PÁR ~ FORGÓ egy kapcsolat-megerősítő szertartás, amelyen 10 párt (=10 nőt és férfit) ajándékozunk meg egy különleges megtartó, megújító térrel. A PÁR ~ FORGÓ-t Szolga Zsófi, női szertartásveztővel együtt tartjuk.

A következő alkalomról és a jelentkezésről itt olvashatsz többet.

Business coaching

Vezetői kompetenciák fejlesztése; Idő és erőforrás management; Változás management; Vezetővé válás; Vita és tárgyalási stratégia fejlesztés; Assessment Center és állásinterjú felkészítés; üzleti célok.