Éden Mini-Bölcsi

Az Éden Mini-Bölcsi igényes foglalkozás az 1-3 éves gyereknek, énidő a szülőnek.
Visszakapod az életed! Az Édenben igény szerint nevelünk és maximálisan igazodunk a családokhoz. Minőség, profizmus és rugalmasság. A gyerekért, érted és a családért! Gyere el szerdánként az ingyenes nyílt napunkra! Részleteket a Bálint ház oldalán találsz.

#kispapacoaching

Apa felkészítés; apa és férfi szerepek; saját módszerek és kommunikáció fejlesztése; önbizalom erősítése; érzelmi intelligencia fejlesztés; egyéni elakadások megoldása; idő és erőforrás szervezés.

Részletes leírást itt találsz.

Párkapcsolati coaching – Jó Pár Terápia

Párkapcsolati tanácsadás, konfliktus kezelés, gyermeknevelés, párkapcsolati kiégés és szétfejlődés, válási mediáció, szülő szervíz, szexuálterápia, #kispapacoaching.

Részletes leírást itt találsz.

Life coaching

Egyéni elakadások megoldása; önbizalom erősítése; személyes célok kitűzése és megvalósítása; döntési helyzetek megkönnyítése; konfliktuskezelés; kommunikáció fejlesztése.

“ÚTRAVALÓ” – világi jegyesoktatás

Modern, fiatalos, profi kommunikációs és párkapcsolati tréning menyasszonynak és vőlegénynek. Hogy a házasságotok ne csak egy görbe este, hanem élmény legyen élethosszig.

Business coaching

Vezetői kompetenciák fejlesztése; Idő és erőforrás management; Változás management; Vezetővé válás; Vita és tárgyalási stratégia fejlesztés; Assessment Center és állásinterjú felkészítés; üzleti célok.