Vadas JánosSzenvedélyesen élni – Megújultam!

Mióta coachinggal foglalkozom, sokkal szenvedélyesebben élek. A munkám a hobbim. Élvezem minden egyes percét! Felvillanyoz és inspirál. Ez a tűz hajt, hogy minden nap egyre jobb legyek. Jobb coach, jobb apuka, jobb férj. Egy éve indult a vadasjanos.hu, és most megújul! Mert megújultam én is. A coaching akkreditációm óta végeztem Lean management, érzelmi intelligencia és mindfulness tanfolyamokat. A #kispapacoaching, mint a szolgáltatásaim zászlóshajója, önálló arculatot és logót is kap, amit most sok szeretettel bemutatok Nektek. Az ceruzás iránytű a coachingnak szól, egy adag gyermeki hangulattal fellazítva. Középen a szív jelképezi az apai minőséget is. A szeretet képes csak egy férfi megzabolázhatatlan erejét a család szolgálatába állítani. A szívben lakik a bölcsesség és a türelem is. És lássuk be, mind a kettőre nagy szüksége lesz egy apukának.

A szív szimbólum szól még annak a szenvedélynek is, amivel dolgozom. Ebből a szenvedélyből igyekszem átadni ügyfeleimnek is, hiszen az érzéseink és a vágyaink hajtanak előre bennünket. Új árpolitikánk azt a célt szolgálja, hogy minél szélesebb körhöz eljuthasson a coaching inspiráló hatása. Az erő, ami felturbózza az életedet, most jobban elérhető.

Bővültek a szolgáltatások is. A #kispapacoaching marad a misszióm. Mellette azonban fiatal és kezdő vállalkozókat szeretnék az indulásban támogatni. Készítünk számukra honlapot, vonzó megjelenést, fényképeket, hogy a piacra lépés minél hatásosabb legyen. Így gyorsabban eljuthatnak vásárlóikhoz.

Corporate ügyfeleknek szóló ajánlatunkban arra koncentrálunk, hogyan tudnak a toborzáson, reklámkampányokon és betanításon időt és pénzt spórolni. A már meglévő munkaerő fejlesztésével komoly versenyelőnyre tehetnek szert ebben a munkaerő hiányos időszakban.

Új útra léptem és itt vagyok! Elérhető számotokra, hogy együtt találjuk meg a Nektek legjobb

Történetem – avagy, ahonnan indultam

Minden jó volt. Munka, család, hobbi. És amikor már egy jó ideje minden jó volt, kiderült, hogy mégsem volt minden jó. Először csak a stagnálást éreztem, az egy helyben toporgást. “Nem történik semmi! De már évek óta!” Ez volt a megélésem.

Úgy éreztem a munkahelyemen, hogy az ötleteimet mások valósítják meg, hogy a lehetőségeimmel nem tudok élni, az életszínvonalam és a vágyott céljaim közötti távolság nőtt. Nem értettem, hogy mi romlott el. Robotként jártam be dolgozni, leszoktam a sportolásról, és a hobbijaimról

Lemma diplomaKörbekérdeztem az ismerőseim között és a coachingot ajánlották. Mondták, hogy nem lehet problémákat ugyanazzal a gondolkodással megoldani, amivel okoztuk őket, így coaching folyamatba mentem. Viszonylag gyorsan kiderült, hogy erős kiégéssel fűszerezett élet közepi krízisbe vezéreltem magam. Azon dolgoztunk, hogy előtérbe hozzuk az erősségeimet, amiket hozzáigazítottunk a lehetőségeimhez.

Másképpen kezdtem gondolkodni ugyanazokról a dolgokról, másképpen reagáltam, ami a kommunikációmban is megmutatkozott. Sikerült újra működésbe hoznom a dolgaimat magam körül. Így lettem coach. Beiratkoztam a hazai coach képzés úttörőjének számító Lemma Coaching intézetbe, ahol Wiesner Edit tanítványaként végeztem.

Azóta a munkahelyemen is coachinggal foglalkozom: 60 kolléga folyamatos fejlesztése mellett leendő és már gyakorló kisPapáknak segítek megbirkózni az apa szereppel. Apának lenni nem csak a rendetlenség, a nem alvás és a babakocsival nadrág összekoszolás élményei lehetnek, hanem igazi öröm. Az apa nem csak kellék vagy puszta pénzforrás, hanem érték és minta, akire szüksége van kislánynak, kisfiúnak, hogy magabiztos, és boldog felnőtt lehessen. Az anyáknak pedig partnerre van szükségük. És ha egy apa képes ezt megadni, többszörösen kapja vissza. Így lesz mindenkinek a legjobb.

Tagja vagyok, és rendszeresen részt veszek a CoachOK Szakmai Szövetség, a Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetség és a Morning Coaching szervezetek rendezvényein.

 coachOK  magyaro coachszerv szövets  

CoachOK Szakmai Szövetség

rendes tag

Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetsége

jegyzett coach

 

 

Ha részletesebben olvasnál a coaching módszerről, kattints ide!

Referenciáim