Partnereim

Allison Anna

Pályafutásomat szülésznőként kezdtem, akkoriban még bábatojásnak hívtak. A János Kórházban eltöltött évek alatt számos szülést vezettem le, szinte elmondhatatlan érzéssel töltött el mindegy egyes újszülött világrajövetele. Ezt követően egy tízéves londoni kaland következett, ahol azért beletanultam más szakmák rejtelmeibe is. Kommunikáció és marketing volt a fő terület, amiben megtaláltam önmagam. Hazatérve folytattam korábban megkezdett vonalamat. Először egészségügyi szervezőként diplomáztam, majd szexuálterapeutaként.

2018 őszétől párkapcsoalti coachingot és tanácsadást nyújtunk Jánossal.

www.allisonparterapia.hu

www.joparterapia.hu

Kovács Judit

kovács judit, panarom, aromaterapeuta

Kovács Judit vagyok, édesapám mellett – aki szülész-nőgyógyász volt – gyerekkoromtól kezdve beleláthattam a várandóság, a szülés és a születés világába. Azóta érzek a lelkem mélyén erős késztetést arra, hogy segítsem a körülöttem élő asszonyokat megélni a születés misztériumát. A #kispapacoachingot aromaterapeutaként támogatom, hogy a kisbabák és gyerekek minél természetesebb gyógymódokon keresztül gyógyulhassanak, illetve, hogy megőrizzék egészségüket és jókedvüket.

Telefon: +36-30-463-5576

Pár-Beszéd születés körüli tanácsadó szolgálat

 A Pár-Beszéd születés körüli tanácsadó szolgálat, szülészeti és nőgyógyászati rendelő adja a #kispapacoaching szakmai támogatását. A mi kislányunk és kisfiunk is az ő gondoskodó kezeik között születtek. Biztonság és felkészültség, ezt éreztük az egész várandósság és szülés alatt. Az igény szerinti szoptatást és az érzelmi elfogadást tekintik a gyereknevelésben irányadónak. A #kispapacoaching Apa felkészítő előadásainak helyszínét is a Pár-Beszédnek köszönhetjük.