Párkapcsolati coaching, mediáció és tanácsadás – Jó Pár Terápia

Érdemes egy ember mellett elköteleződni egy egész életre? Honnan tudjam, hogy ő-e a nagy Ő? Túl nagy falatnak tűnik az élethosszig tartó házasság? Megéri ez? Kínzó kérdések, és aktuálisabbak, mint valaha. Érdekes, hogy mindenki boldog párkapcsolatra vágyik, de amikor megkapja, mindig elromlik valami. És végül “nem jön össze.” Ma Magyarországon minden második házasság végződik válással.

A #kispapacoaching során szükségszerűen felmerülő párkapcsolati gondok vezettek arra, hogy 2018-ban elvégezzem a Medock Akadémián a 100 órás párkapcsolati coach képzést. Ági és Zoli mögött évtizedes szakmai múlt áll. Sok száz párnak segítettek már újjáépíteni kapcsolatukat. Akiknek pedig elváltak útjaik, őket méltó módon kísérték a válás folyamatában, különösen ügyelve a gyermekek lelki világára. Tanítványukként elmélyült ismereteket szerezhettem, sok gyakorlattal. Nagy hálával gondolok a képzésre, ahol magamról és a saját házasságomról is sokat tanultam. Most már tudom, milyen érzés egy felfrissült és megfiatalodott házasságban élni. Mindenkinek ezt kívánom!

Miben segít a párkapcsolati coaching?

A legtöbbször azt sem tudják a párok, hogy mi a baj, csak azt érzik, hogy kész, vége. Valami végleg eltörött. Nem működik. Egy ott felejtett telefonon megjelenő gyanús SMS. Apróságokon kirobbanó, sírásig menő viták. Szexmentes időszakok, kihűlt ágyak és szívek. Pedig még sokszor él a párok emlékében, hogy régen boldogok voltak. Ám mára már egy közös témájuk sincsen:  „Voltál postán? Gyerek oltást megkapta?” Ismerős élethelyzetek, ugye?

Coachinggal a következőkben tudjuk segíteni a párokat:

  • konfliktus kezelés – veszekedés helyett vita
  • stressz kezelés és oldás
  • párkapcsolati kommunikáció fejlesztése
  • úgy tudjunk szeretetet adni, ahogy az a párunknak jól esik
  • férfi és a női különbségek
  • szex és intimitás a párkapcsolatban
  • gyereknevelési problémák megoládsa
  • elköltözés, megcsalás, válás

Szakmai sikereinken felbuzdulva 2018 őszétől Allison Anna kolléganőmmel fogadjuk a párokat. 

Tudj meg többet a Jó Pár Terápiáról a honlapunkon.

A Jó Pár Terápia üléseit a Rendbejössz Tanácsadó Központban (Budapest 1024, Fillér utca 19.) tartjuk.

JELENTKEZEM